Nettlavallens blogg

Nettlavallens blogg

Mitt i november...

DagbokPosted by Kathleen Wed, November 15, 2017 19:05:26

Hej...

Nu har november nått sin mitt... fattar inte att tiden kan rusa på så. Jag som tycker att november är en kravlös och lugn månad... det här året har dagarna bara försvunnit.

Nu har jag i alla fall semester och är ledig i 11 dagar! Det ska bli så härligt.

Tro nu inte att jag ska resa iväg till nåt varmt land... det är inte riktigt min grej... nä, jag ska vara hemma och tapetsera om sovrummet. Sånt tycker jag är roligt! Att vara hemma och pyssla och få umgås med mina älskade hundar, det ger mig mer än nåt annat. Det älskar jag!

Nu ska det bli ny tapet, och matta, i sovrummet sen blir det lagom att pynta inför advent... perfekt tajming, eller hur.

I helgen som gick var jag på julmarknad. Det är mysigt. Även om regnet öste ner fick man lite julfeeling och kände att det nog blir en jul det här året också. Det luktar nåt visst av allt granris och alla tända marschaller.

Vi är ingen familj som satsar på julklappar, så för mig är julen ungefär som november - lugn och kravlös. Det är faktiskt en härlig känsla speciellt när man hör, och ser, hur folk håller på att stressa ihjäl sig både inför - och under - julen.

Nu ska jag bara ha en lugn kväll och njuta av en go kopp te framför TV:n med hundarna i knät...

Vi hörs igen!