Nettlavallens blogg

Nettlavallens blogg

Söndag i februari...

DagbokPosted by Kathleen Sun, February 11, 2018 19:18:10

Hej...

Jag börjar väl det här året med att blogga lite tappert. Om jag inte minns fel gjorde jag samma försök förra året och det gick väl bra ett litet tag, sen tappade jag stinget och det blev väldigt sporadiskt. Jag ska försöka, verkligen lägga manken till, att bli bättre... Ge mig gärna lite feedback i kommentarsfältet. Det ger mig lite extra energi! Jag har några trogna läsare och det är väldigt roligt.

Vad har hänt sen sist? Ja, det kan man fråga sig. Det har varit väldigt lugnt. Det är ju vinter och då går jag gärna i lite ide. Det har ju blivit vinter, på riktigt, och det gillar inte jag. Jag kan lätt leva utan snö och kyla och nu har vi fått mycket av båda sorter.

Idag hade faktiskt den mesta snön försvunnit, även om det inte varit särskilt varmt, men när jag var ute med hundarna för en stund sen så hade det snöat rejält igen. Jag kan väl inte säga att jag gjorde vågen precis... inte ens hundarna verkade uppskatta det. Dom har nog tröttnat dom med.
Men det är väl bara att bita ihop och tänka att det är snart vår... en dryg månad kvar sen är det faktiskt april. Det gäller att tänka positivt!

Jag har ännu inte anmält till någon utställning... jag har inte kommit igång riktigt. Måste väl ta tag i den biten för jag kan ju inte bara åka på måfå... även om det oftast är min "taktik". Jag har knappt kollat upp vart det är utställning, men oftast är det på samma ställen som vanligt och ungefär vid samma tidpunkt. Det finns ju några ställen jag gärna åker till bara för att det är så trevligt.

Nu har OS satt igång också. Jag har suttit klistrad framför TV:n från kl 6 på morgonen, både lördag och söndag, för att se längdskidor. Det är roligt, speciellt när det går bra för Sverige och i morse hejade jag så mycket jag kunde på Norge, eftersom svenskarna inte hade en chans.

Då har jag väl skrivit av mig för idag. Jag ska fixa lite gofika och sätta mig framför TV:n för ikväll kommer ju Bron! Har ni sett den? Jag älskar den serien! Nu är det säsong 4 och det är tyvärr sista säsongen. Om ni inte har sett den så finns den på SVTPlay. Alla 3 tidigare säsonger plus den som går nu. Se den från början... ni kommer inte att ångra er.

Ha det gott i vinterkylan, mina vänner... jag skriver snart igen...smiley
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.