Nettlavallens blogg

Nettlavallens blogg

Alla Hjärtans Dag...

DagbokPosted by Kathleen Wed, February 14, 2018 19:53:22

Idag är det Alla Hjärtans Dag, eller Valentines Day om man nu vill vara lite mer internationell. För min del är det ingen speciell dag. Jag har aldrig varit särskilt romantiskt lagd så den här dagen har för det mesta passerat obemärkt förbi i mitt liv, även då jag levt i ett förhållande.

Idag har jag mest tryckt på gilla-knappen på alla inlägg på Facebook. Det har varit väldigt många fina, och hjärtliga, hälsningar där.
Ikväll tog jag ett glas alkoholfritt, ekologiskt, bubbel till maten. Gott, och samtidigt lite vardagslyx. Det gäller att sätta guldkant på tillvaron...

Igår däremot fick jag en väldigt fin "present" som jag blev glad för. Det kom ett brev från FCI, där Vegas internationella championat äntligen är bekräftat. Nu väntar jag bara på att själva diplomet ska dyka upp, men hon är klar och kan titulera sig C.I.B.
Det är verkligen roligt, det här har jag kämpat för och det har inte varit alldeles enkelt att lära sig en ny ras. För mig är det inte bara nytt när det gäller pälsvården utan även att visa henne i ringen är helt annorlunda mot vad jag är van vid. Att visa Shih Tzu och Pekingese är två skilda saker och det har varit en utmaning att lära sig det. Därför är jag extra glad att jag lyckats med detta.

Nu tänker jag försöka att få henne till Nordic Champion. Det här nya championatet som har tillkommit från och med i år. Det ska bli kul att tävla om det...

Hittade den här bilden på henne... den är från 2015... visst är hon söt!

Önskar er alla en fortsatt fin Alla Hjärtans Dag!smiley
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.