Nettlavallens blogg

Nettlavallens blogg

Ledin på Rondo... vilken nostalgitripp...

DagbokPosted by Kathleen Wed, March 07, 2018 21:37:06

Wow... vilken nostalgitripp jag var på i torsdags.

Tomas Ledin på Rondo...

Jag som är 50+ är ju uppvuxen med Ledin och att få tillbringa 90 minuter på Rondo med enbart Ledinlåtar gjorde att jag färdades minst 35 år bakåt i tiden... Vilken härlig känsla!

Där var alla gamla godingar... alla texter man kan utantill... varenda ton... helt enkelt nostalgi på allra högsta nivå. Ni vet... Inatt är jag din, Knivhuggarrock, Du kan lita på mig, Minns du Hollywood, Sensuella Isabella, Sommaren är kort, Never again (på spanska), En del av mitt hjärta, Hon gör allt för att göra mig lycklig, Just nu... ja, jag kan fortsätta hur länge som helst...

Jag hade fått med mig brorsan på det här och han ville nog inte riktigt inse att vi uppnått mogen ålder för han tittade på mig och viskade lite försynt "är det inte gammal publik här?"
När jag påminde honom om att Ledin hade fyllt 65 och att hans fans säkert var i hans ålder, en del äldre, en del yngre så insåg nog brorsan att vi själva inte var så purunga längre smiley.

Vid 23-tiden lämnade vi Rondo och traskade ut i ett iskallt Göteborg. Det var -12 grader och den staden är absolut inte gjord för kyla.
Så här stod det i GT häromdagen...

Ha det gott mina vänner... nu hoppas vi på plusgrader... smiley
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.